(Foto: Tom Van Cakenberghe)

Bliv en del af et fællesskab

Dit og din families/venners medlemskaber er vigtige for Chimalaya Charity, da det viser at vi har har opbakning i befolkningen. Det betyder, at vi kan opnå støtte fra den danske stat til at lave endnu mere af det langsigtede arbejde vi udfører for at styrke mødre og skabe sunde børn. Det betyder, at du bakker op om det arbejde vi gør – du bliver en del af vores co-creation!

Når du bliver medlem af Chimalaya Charity, støtter du vores langsigtede, forebyggende indsats mod fejlernæring, som er en af Nepals store udfordringer i forhold til sundhed og trivsel.

Chimalaya Charity styrker kommende og nye mødre gennem tæt kontakt i mødregrupper, hvor kvinderne udvikler deres sociale kompetencer gennem socialt nærvær og vidensudveksling med andre mødre og erfarent sundhedspersonale.

Din støtte betyder direkte, kærlig støtte og omsorg til et lille nyt barn og dets familie i et stærkt udfordret land. Samtidigt viser du din støtte og opbakning til vores vigtige arbejde for medmennesker i et tredje verdensland.

Du kan vælge mellem to medlemskaber

BASIC medlemskab – KR. 150/ÅR

Et BASIC medlemskab koster 150 kr. og betales én gang om året via bankoverførsel eller MobilePay.

Hvad støtter du? Vi anvender typisk 150 kr. til temadage i mødregruppen. Her underviser vi fx i ernæring og tilberedning af sund mad, hygiejne mv.

NAMASTE medlemskab – KR. 365/ÅR

Et NAMASTE medlemskab koster 365 kr. og betales én gang om året via bankoverførsel eller MobilePay.

Hvad støtter du? For 365 kr. er du fx med til at støtte en af vores sygeplejerskers arbejde i en måned i mødregruppen med lokal løn, en dag med rådgivning om fx amning eller familieplanlægning eller en dags kampagnearbejde i en lokal skole.

Allerede medlem?

Er du allerede medlem af Chimalaya Charity og skal forny dit medlemskab eller indbetale støttebidrag til dit Livline-barn?

Foreningens medlemskonto er: 6820 0001474852 (husk navn på indbetalingen)

Foreningens MobilePay nr. til medlemmer er: 2933 2562 (husk navn på indbetalingen)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende medlemskaber, er du velkommen til at kontakte os på medlem@chimalayacharity.com

Bliv medlem af Chimalaya Charity

Felter markeret med en * er påkrævet