FOREDRAG

Chimalaya Charity kommer gerne ud og fortæller om vores arbejde, måden vi hjælper på og om glæder og udfordringer ved at arbejde i et 3. verdens land.

Har du lyst til at få booke et foredrag i din forening, organisation, gruppe, skole, institution mv.,
er du velkommen til at kontakte os. Vi holder oplæg overalt i landet. Varighed og indhold kan variere.

Temaer vi allerede har holdt indlæg om:

  1. Chimalaya Charity – om glæden ved at gøre en forskel.
  2. Hvordan gør man? Går du rundt og drømmer om at være noget for udsatte grupper i nogle af verdens fattigste lande? Hør hvordan du selv kan komme i gang.
  3. DSA - Disabled Service Association – om en skolelærers hjerte for handicappede børn.
  4. For børn - hvordan er det at være barn i Nepal?

Kontakt os på info@chimalayacharity.com for yderligere information.

KOMMENDE EVENTS

AFHOLDTE EVENTS

20/11 2016: JULEEVENT HOS HILL-STREET

Kom forbi Hill-Street til deres hyggelige jule-velgørenhedsarrangement fra kl. 11.00 - 16.00 på Blegdamsvej 30, 2200 København N.

 

28/11 2015: JULEMARKED I GL. HOLTE KIRKE

Kom til julemarked i Gl. Holte Kirke!
Lørdag d. 28. november kl. 12.45 - 16.00 

Traditionen tro inviterer Gl. Holte Kirke til julemarked lørdagen før 1. søndag i advent. Kirken vil være omdannet til en markedsplads med salgsboder, arbejdende værksteder og levende musik. Vedbæk Garden spiller udenfor på kirkepladsen kl. 12.45. Kl. 13.00 åbnes markedet ved viceborgmester Erik Mollerup. I Stjernesalen sælger kirkens Torsdagsklub juledekorationer, juledelikatesser, håndarbejde og meget mere. Ellers vil der blive solgt kunsthåndværk, pileflet og forskellige lækkerier. Selve kirkerummet vil være omdannet til en café, hvor man kan nyde æbleskiver og gløgg til lyden af levende musik leveret af Rudersdal Musikskole og Trørødskolens Kor. Der vil være historiefortælling og engleværksted og amerikansk lotteri, hvor overskuddet går til julehjælp i Gl. Holte Sogn. Se mere på glholtekirke.dk.

 

I Chimalaya Charitys bod kan I bl.a. købe håndfremstillede mandalaer, lækkert stentøjskeramik og cashmere - alt sammen fra vores dygtige håndværkere i Nepal. I kan også høre mere om foreningen og tegne et medlemskab.

22/11 2015: JULEEVENT HOS HILL-STREET

Kom forbi Hill-Street til deres hyggelige jule-velgørenhedsarrangement fra kl. 11.00 - 16.00 på Blegdamsvej 30, 2200 København N.

"Vi hygger med live musik - Sarah Elgeti og Kenneth Reimer spiller smuk jazz - mens du nyder en kop kaffe, varm kakao, et godt glas vin og julegodter. 
Husk at købe en lodseddel til vores store lotteri, hvor du kan vinde præmier for 8.000,00 - alt sammen doneret af vores skønne leverandører. En lodseddel koster kun 30,00 kr. og kan købes i vores webshop hill-street.dk eller i butikken. Hvis du ikke har mulighed for at være tilstede i morgen, sørger vi for at du får din præmie alligevel. Hele indtægten går til Chimalaya Charity og deres fine projekt i Nepal."

I år samler vi ind til et køkken-projekt i Nepal, så mødrene får mulighed for at lave god og ernæringsrig mad til sig selv og deres familie.

5/11 2015: FOOD FOR THOUGHT (AFLYST)

Restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde åbner igen i år dørene til en fantastisk aften med god mad, foredrag og lotteri.

Tilmelding: Kontakt Restaurant Rudolf Mathis på tlf. 6532 3233

Dato: 5/11 kl. 18.30

Pris: 795 kr. (hvoraf 300 kr. går ubeskåret til Chimalaya Charitys arbejde i Nepal)

 

 

8/10 2015: FOOD FOR THOUGHT

Den fantastiske Restaurant Address, i det smukke Tuborg Havn i Hellerup, har skabt rammerne for en aften, hvor mad, vin, jazz divaer og hjerte for andre går op i en højere enhed. 

Kom med til Food for Thought - nyd udsigten over havet, mød gode mennesker, kulinarisk mad, international jazz, storytelling samt skønne præmier og goodie bags. 

Tag dine venner, forretningsforbindelser eller familie med - fordi det er festligt og fordi det giver mening.

Vi glæder os til en festlig aften.